Джон Джоунс: Готов съм да се бия с Александър Густафсон, но не и в Ню Йорк
Шампионът на UFC в лека тежка категория Джоунс Джоунс смята, че има голяма вероятност неговия следващ опонент да бъде Александър Густафсон, когото победи преди четири години в един много напрегнат и зрелищен двубой.„Всяка битка кара кръвта ми да закипи по-бързо. Знам колко е важно никога да не бъде подценявам който и да е противник. Аз съм готов да се срещне с всеки. Мисля, че битката срещу Густафсон е най-добрият вариант в момента. Ние ще изчакваме малко да видим какво се случи. Сега ние разглеждаме нашите възможности.

Честно казано, обичам да съм в Ню Йорк, но всичките ми мисли за участие в турнир в града започват да изчезват. От гледна точка на бизнеса, не е добра идея да платите 9% на щата за възможността да се биете там. 9% от всеки милион – това е много голяма сума.

Разбирам, че хората от цял ​​свят ще гледат моята битка- независимо дали ще се проведе в Лас Вегас, Канада или някое друго място. Би било чудесно да бъда първият човек, който е провел ММА двубой в Ню Йорк, но това вече се случи. В крайна сметка, искам да го направя, но вече не чак толкова силно за това мечтая, “
– каза Джоунс в интервю за MMAjunkie.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *