Джон Джоунс: Брок Леснар ме превъзхожда физически, но аз съм по- издръжлив
Наскоро президентът на UFC Дейна Уайт отново заяви, че организацията се интересува от битка между Брок Леснар и Джон Джоунс, която би могла да се превърне в най-голямото събитие в историята на организацията. Разбира се, засега всичко това са само слухове, защото нито един от двамата бойци не може да се състезава в UFC.Все пак, това не попречи на Джоунс да отговари на въпроси на феновете и да каже какво ще направи срещу превъзхождащия го значително физически Леснар.

“ Брок определено е по- силен физически, но аз съм по-издръжлив. Той има голям шанс да ме повали в тейкдаун, ако му дам да захване малките ми крака. Аз обикновено се опитвам да избегнат влизания в краката, за да не дам възможност за тейкдаун. Александър Густафсон постигна успех по- този начин и поради тейкдауните, все пак ме повали по задник, „– написа Джоунс в социалната мрежа.

В момента Джон Джоунс очаква решението на USADA заради втората положителна допинг- проба в кариерта му, което ще определи бъдещето на бившият шампион на UFC в лека тежка категория.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *