Джонатан Банкс: Антъни Джошуа е много талантлив и интелигентен млад мъж

Джонатан Банкс, треньор на Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ), в интервю за Ringside TV сподели своите впечатления от последния съперник на Владимир, световния шампион на WBA ( супер )/IBF/IBO в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ).

“ Познавам Антъни Джошуа доста добре. Разговарял съм с него хиляди пъти. Дори и на следващия ден след мача, аз говорих с него. И знам, че той що за човек е – той е един много труден съперник, един от най- природно надарени таланти, които някога сте виждали. Аз вярвам, че Владимир се представи отлично. Дори хората, които не обичат Владимир Кличко, започнаха да го уважават, след тази среща.

Що се отнася до изявите на Джошуа, въпреки че Владимир не му даде да се боксира, както той би искал, и го свали в нокдаун, Антъни бе в състояние да се изправи и да промени всичко. Той направи необходимите корекции благодарение на своя интелект – той е човек с много бистра глава, много умен. Той говори добре и си свърши работата, въпреки че аз мисля, че ако Владимир продължаваше да прави това, което аз му казах, той нямаше да даде на Джошуа шанс да се върна в битката, „ каза Банкс.

=================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *