Джими Ривера: Доминик Круз и Брайън Керуей са путки

https://fightnews.info/img/pages/36480_resize(602-602-4).jpg

Миналата година трима евентуални съперници на американският боец ​​Джими Ривера се контузиха. Първо бе отменен негов двубой срещу Брайън Керуей, а след това един след друг отпаднаха бившият шампион на UFC в категория петел Доминик Круз и неговия заместник Джон Линекер.

Анализирайки провалените си боеве Ривера е стигнал до заключението, че Керуей и Круз са страхливци, докато Линекер в единственият, който е имал обективни причини да откаже да влезе в октагона.

“ Честно казано, мисля, че Линекер е единственият, който наистина беше контузен. Но Круз и Керуей са страхливи путки. Скъсах връзки в началото на ноември и се възстанових за две седмици. Това не беше травма, която изисква операция, но аз мълчаливо се възстанових и се съгласих да се бия с Линекер.

Имах заплануван двубой с Круз, след това този човек отпадна ми предложиха по-изгоден договор за битка с Линекер. Мислех, че коляното ми се чувства по-добре и се съгласих. Очевидно, едва сега всичко е наред с него. Но все пак настоящите бойци са слабаци, постоянно се оправдатат и отказват да се бият при най- леката контузия. Това поколение е дяволски слабо, “ – каза Ривера.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *