Джими Манува иска битка срещу Дейвид Хей или Антъни Джошуа

Претендента на UFC в лека тежка категория Джими Манува разкри, че би искал да се бие с Дейвид Хек или Антъни Джошуа и че и двете битки са реалистични.

Манува (17-3 ММА) и Дейвид Хей почти се бяха договорили за боксов двубой през миналата година.

“ Опитахме се да го направим, но вместо това той препочете да се бие с Тони Белю, “ каза Манува пред ESPN. “ Преговорите вървяха много добре, той искаше това и аз го исках.

Разговаряхме отново след загубата му от Белю и предполагах, че ще проведем двубой в началото на 2018 г., но той се контузи, а сега ни предстоят срещи. Той ще се бие през май, а през март. Така че ще видим какво ще се случи.

Дейна Уайт хареса цифрите. Това би била голяма, голяма битка за Лондон. И двамата сме от Южен Лондон и това би бил голям кръстосан двубой, Ние сме големи имена в нашите спортове. Имаме приблизително еднаква физика и тегло. Възможно е този двубой все още да се случи.

В полутежка категория няма достатъчно “ големи имена “ , които биха ме заинтригували. А всички боксьори в тежка категория са двуметрови и яки, като Джошуа. Бих се бил с него в ММА битка, но не и в боксова среща. „

Джими Манува ще проведе реванш с Ян Блахович на 17 март в Лондон, Англия.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(97)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *