Джеф Хорн няма търпение отново да победи Мани Пакиао

Световният шампион на WBO в полусредна категория Хорн има желание да излезе отново на ринга срещу Мани Пакиао. Промоутъра Боб Аръм миналата седмица официално потвърди, че реванша между двамата боксьори ще се проведе до края на годината.

На 2 юли Хорн победи Пакиао след единодушно съдийско решение, което мнозина счетоха за доста спорно и противоречиво, така че австралиецът е нетърпелив да докаже, че победата му не е била щастлива случайност.

“ Радвам се, че ще има реванш. Особено след като беше преразгледан резултата, който потвърди победата ми. Въпреки това, все още има хора, които казват, че не съм успял да победя. Аз съм готов да докажа силата си и отново да победя Пакиао. Ще продължа да доказвам моята правота, и ще продължа да тренирам усилено.

Никога не казвам, че искам да спечеля с нокаут, но е много по-лесно, когато битката приключва преди 12-ия рунд. Във втория двубой мога да бъда много по- добър. Знам какво трябва да правя на ринга и определено ще го направя отново. Имам нужда да се движа напред и да достигна ново ниво „, – каза Хорн.

Реваншът ще се проведе през ноември, а също както първия мач ще се проведе у дома на Хорн в Австралия, но поради метеорологичните условия стадионът в Бризбейн не се разглежда като място за това събитие. Най-вероятно, срещата ще се проведе в Мелбърн или Сидни, където има закрити арени.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(89)

Share

коментара
  1. strelecaaa август 8, 2017 10:23 pm  Отговор

    Така трябваше да постъпи и Кличко и да приеме реванша. А да става ,какво ще. Ако е писано да спечели , ще. Стискам палци за Пакиао.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *