Джеф Новицки опроверга твърдението, че Джон Джоунс е невинен

Вицепрезидента на UFC Джеф Новицки е станал жертва на фалшива новина, защото журналистите по свой собствен начин са разтълкували изказването му, че Джон Джоунс е невинен в употребата на забранени – стимуланти. В сряда, Новицки даде интервю пред чрез MMAFighting, в което обясни позицията си по този въпрос.

“ Заглавието и самата статия са взети от интервю, което дадох миналата седмица, когато ми беше зададен въпроса за бъдещето на Джон Джоунс. Обясних, че екипа на Джоунс, UFC и USADA работят заедно, за да се определи източника на веществото, което беше намерено в организма на боеца.

Което е и така. Аз казах, че това е продължителен процес, който може да отнеме няколко месеца и възможните санкции могат да варират от дългогодишна дисквалификация до оправдание, ако приемането на забранено вещество е било неволно, „- каза Новицки.

Ситуацията с Джон Джоунс се усложнява от факта, че американецът вече беше наказан за употреба на допинг и нарушението се повтаря. Независимо от това, ще минат няколко месеца, преди да са известни окончателните резултати по делото с Джоунс.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(35)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *