Джесика Андраде: Аз имам здрава брадичка и не се страхувам да поемам удари

Претендентката Джесика Андраде (16-5 ММА) сподели своите очаквания от предстoящия си двубой срещу шампионката на UFC в категория сламка Йоана Йеджейчик (13-0 MMA), който ще се проведе в неделната сутрин на UFC 211.

“ Аз съм фокусирана върху скоростта, кардиото и контра-ударите. Трябва да изчакам малко, а след нейната бързина и сила ще изчезнат. Аз ще спечеля тази битка с помощта на интелигентността и силата си. Необходимо е да продължавам напред и да пласирам много удари. Тя работи перфектно в стойка, но ако аз просто застана пред нея, тя ще се обърка и няма да знае какво да прави. Тя дори може да ме удари с лакът, но аз все отака ще бъда пред нея. След това, тя ще започне да губи сила и скорост, но тя няма да има време да се възстанови. Това до голяма степен ще ми помогне, защото това е слабото й място, „ каза Андраде.

“ Аз не се страхувам да поемам удари и това наистина плаши много от моите съпернички. Поемам ударите, но продължавам напред като пропуснатите удари са без значение. Аз наистина просто не чувствам ударите. Когато се бих с Лариса Пачеко, тя ме удари с коляно, и всичко ми притъмня. Когато дойдох на себе си, аз вече се намирах върху нея и й нанасях удари. Това се случи на автопилот. Имам здрава брадичка. „

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *