Джерълд Уошингтън с амбициозни планове за 2017 г.

Американския претендент в тежка категория Джерълд Уошингтън ( 18 – 0 – 1, 12 КО ) сподели своите бъдещи планове. Въпреки че Уошингтън не е поставен в ранглистата на IBF, той изяви желание да се бие със световния шампион на IBF британеца Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ) в обединителен двубой през следващата година. Но това ще се случи след като Джерълд първо победи своя сънародник световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър ( 37 – 0, 36 КО ). “ Черния петел “ е поставен под # 7 в ранглистата на WBC.

“ През следващата година аз ще се бия с Дионтей Уайлдър, а след това ще се бия с Антъни Джощуа, „ каза Уошингтън в интервю за Скай Спортс. “ Ако Антъни Джошуа иска да срещне сериозен съперник, тогава аз съм неговия човек. Аз притежавам всички умения за да му се противопоставя.

Ей Джей може да удря здраво, но аз имам добра защита. Всички предишни негови съперници заставаха лице в лице с него и започваха да разменят тупаници, но вие трябва да му отнемете предимството. Имам боксов интелект и опит да направя това.

Аз мога да нанасян опасни удари и това е разликата между мен и неговите съперници. Той може да ме удари, но аз ще му отвърна. “

joshua

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво ноември 21, 2016 2:10 pm  Отговор

    Джошуа и Петела ще е като Ортиз и Скот но по некадърност изпълнено

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.