Джермал Чарло: Дайте ми Головкин, искам тази битка
Бившият световен шампионът в лека средна категория ( до 69, 9 кг ) Джермал Чарло изпрати послание към боксьорите в средна категория в ко- основното събитие на голяма гала- вечер, която се проведе в Барклис център в Бруклин, Ню Йорк, като нокаутира във втория рунд Уго Сентено младши и завоюва вакантната временна титла на WBC в категория до 72, 6 кг.

Сега Чарло е задължителен претендент на Генади Головкин и не се притесни да предизвика шампиона на WBC, WBA ( супер ), IBF и IBO в средна категория.“ Това беше страхотно пътешествие, което в крайна сметка ми позволи да стигна дотук. Аз съм двукратен световен шампион, каза Чарло след мача. Дайте ми ГГГ. Искам тази битка. Моят рекорд е 27-0, с 21 нокаута. Това е очевидно за всички, какво друго мога да добавя? Телевизиите и екипите трябва да се разберат как да организират двубой с Головкин. Имам най-добрия мениджър в света. Всички постоянно ме избягват и това ще продължи. Видяхте какво ще се случи. „

Уго Сентено не скри своето разочарование и призна, че Джермал Чарло го е намерил с добър удар и е постигнал хубава победа с нокаут.

https://fightnews.com/boxing/charlo-centeno.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Алпер Кешев април 23, 2018 8:46 am  Отговор

    Хе хе, нокаутира един гей и се взе насериозно

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *