Джейсън Гевърн: Антъни Джошуа удря по- силно, ще победи Дионтей Уайлдър

Светът очаква световните шампиони Дионтей Уайлдър (39-0, 38 KO) и Антъни Джошуа (20-0, 20 KO) да проведат в бъдеще супердвубой. Това е битка, която може да се превърне в “ събитие “ за бокса, подобно на Мейуедър – Пакиао и Канело – ГГГ. Джошуа и Уайлдър имат подобни опоненти в своите непобедени рекорди, и един от тези противници е опитният Джейсън Гевърн (27-21-4, 12 KO), който се е срещал с най- добрите боксьори в тежка категория за последното десетилетие, като има победа над бъдещия член на Залата на боксовата слава Джеймс Тони. Роденият в Орландо боксьор се гордее, че е могъл да излезе и да се изправи лице в лице с някой от най-големите и най- лошите типове в бокса.


“ Скромно бих могъл да кажа, че съм бил на един ринг с Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа, “
каза Гевърн пред ATG Radio. “ Антъни Джошуа превзе тежка категория на щурм. Този човек е истински звяр. Просто невероятен боксьор. Уайлдър също, но той се учи в хода на кариерата си.

Сега има разговори за техен двубой и това би било наистина грандиозно събитие. Мисля, че това ще бъде един от най-добрите мачове в тежка категория за последното десетилетие, който с удоволствие ще гледам, където и да се случи.

Ще заложа за победа на Джошуа. В двубоя срещу Кличко той беше повален на платнището, но успя да се върне и да победи. Уайлдър имаше няколко трудни битки, многократно беше нараняван, но последната му среща срещу Стивърн се оказа много добра за него. Двубоят между Джошуа и Уайлдър няма да продължи 12 рунда. Някой със сигурност ще бъде нокаутиран.

Струва ми се, че Джошуа удря по- здраво. Като цяло, такъв едър тип не трябва да се движи, толкова добре. Той е наистина бърз, особено в близка дистанция. В двубоя срещу мен, той нанесе тройно кроше и дори не разбрах откъде идват. Просто е невероятно колко бързи са неговите удари. „

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_1.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(115)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *