Джеймс Али Башир: Владимир Кличко може да победи всеки боксьор в тежка категория

След загубата на Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ) от световния шампион на WBA ( супер )/IBF/IBO в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ), помощник треньора на украинеца Джеймс Али Башир заяви, че Кличко трябва да се оттегли от бокса, но по- всичко изглежда, че американеца е променил своето мнение. Според Башир, Кличко може да победи всеки боксьор от тежка категория.

“ Ако аз бях старши треньор на Кличко, тогава щях да му предложа да си вземе почивка, а след това да се бие през септември. На 41, той трябва да остане активен. Ако бях негов треньор, щях да го посъветвам да потърси възможност за двубой срещу Паркър или Уайлдър, а след това да проведе реванш с Джошуа. В същото време, и Джошуа ще бъде зает: с Пулев, Фюри.

Аз съм абсолютно убеден, че в онази вечер Владимир би победил абсолютно всеки боксьор в тежка категория, с изключение на Антъни Джошуа. Джошуа беше като Бъстър Дъглас. Това бе специално емоционално състояние. В онази вечер, никой не можеше да го победи.

Аз не мисля, че дългата пауза оказа някакво влияние върху Кличко на ринга. Той се намираше в отлична кондиция. Той беше готов, както психически, така и физически, „ – каза Башир.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 18, 2017 2:04 am  Отговор

    Аз не мисля че тактиката му беше добра не търсеше тялото… Паузата оказа влияние тайминга му не беше на ниво тия крошета идваха с телеграма 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *