Джеймс Али Башир: Александър Усик ще повтори пътя на Ивендър Холифийлд

Бившият треньор на световния шампион на WBO в полутежка категория ( до 90, 7 кг ) Александър Усик (12-0, 10 КО) Джеймс Али Башир смята, че украинците скоро ще се качи в тежка категория ( + 90, 7 кг ), и успешно ще се представи там.

“ Усик успешно ще се справи в тежка категория. Благодарение на своите боксови умения, IQ, характер, физика. Мисля, че той ще повтори пътя на Холифийлд.
На него ще помогне IQ му. И характера. Той имаше страхотна кариера при аматьорите. На него му се е налагало да се среща с най- различни противници, включително и с такива, които са с по-дълги ръце. Много трудно ще му бъде срещу Антъни Джошуа. Това ще бъде най- трудния тест. Но, според мен, след няколко години той ще бъде готов и за Джошуа. Сега, Джошуа е единственият боксьор в света, който считам за фаворит в сблъсък с Усик. А останалите той може да победи, и Паркър и Уайлдър. Отново ще повторя, най-трудният тест ще бъде Джошуа, „
каза Башир.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 коментара

 1. Иво май 18, 2017 12:54 am  Отговор

  Да и аз мисля че ще се справя добре в тежка категория пък и вече го е правил в WSB и нямаше проблем

 2. Найденов май 18, 2017 1:26 am  Отговор

  В WSB той не е играл срещу профита.Башир много го е надценил…Като гледам Усик и си мисля ,какво направи в тежка категория един друг шампион от полутежка- Кънингъм.Тежка категория е нещо различно.Там размерите , килограмите и силата на удара нямат граница..При положение ,че един Кубрат Пулев превъзхожда Усик , като физически данни , опит..не му отстъпва по кардио , игра с крака…не виждам с какво точно Усик би победил Кубрат..Или пък Хей..едно е да те удря Гловацки , друго е тупаници от Хей в сегашните му килограми. Другото от къде на къде Усик ще бие Уайдър..Мелницата един път да го нацели и ще има Шпилка номер 2.

 3. Иво май 18, 2017 1:32 am  Отговор

  Интересна логика но невярна доста боксьори са минали от политика в тежка успешно че и от по ниски категории. Усик Пулев тотален мисмач нашия,и рунд няма да вземе.

 4. Xaxa май 18, 2017 10:53 am  Отговор

  Усик е невероятен боксьор

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *