Джеймс Али Башир: Александър Усик е най- добрият в полутежка категория, ще нокаутира Марко Хук за седем рунда
Бившият треньор на световния шампион на WBO в полутежка категория Александър Усик Джеймс Али Башир не се съмнява, че Усик уверено ще преодолее на четвъртфиналната фаза на турнира Световни Боксови Суперсерии ( WBSS ) германския боксьор Марко Хук:

“ Усик ще отнесе Хук. Вярвам, че сегашния Хук Усик ще нокаутира не по-късно от седмия рунд. При целия си опит и желание Хук няма да изкара по-дълго – Усик ще го нокаутира в рамките на седем рунда, “ – каза Джеймс Али Башир в интервю за BWTM Sports.Най-опасните съперници за Усик в WBSS Башир счита че, са Майрис Бриедис и Мурат Гасиев.

“ Майрис Бриедис е добър боксьор, много добър. Той е “ черният кон “ в турнира. Не мисля, че той ще победи Александра усик, но в добър за себе си ден той ще може да създаде големи проблеми на Усик. Гасиев е свиреп удряч, ще бъде интересно да се види негов двубой с Усик. Майк Перес, Юниер Дортиткос – също много тежко удрят, но като боксьор Усик е най- добър от всички от тях. Той също може да удря, но оснивният му коз са боксовите му умения, “ – каза бившият треньор на украинеца.

В същото време, Джеймс Али Башир смята, че Александър Усик не трябва да променя стила си, за да впечатли публиката.

“ Струва ми се, че Усик не е нужно да се опитва да бъде по- атрактивен, защото той е и така атрактивен. Усик е най-добрият боксьор в полутежка категория. Не по някои отделни компоненти, а като цяло. Той има добър поглед, добри рефлекси, добра издръжливост, добра брадичка, той работи с комбинации – той е добър във всичко. Другите боксьори в тази категория са добри в едни или други компоненти, докато Усик е добър във всичко, ‘ каза Башир

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *