Джарел Милър фаворизира Дионтей Уайлдър да нокаутира Антъни Джошуа

Джарел Милър не очаква битката между Антъни Джошуа-Деонтай Уайлдър да се състои в близко бъдеще. Но ако двамата нокаутьори все пак се срещнат, Милър смята, че атлетизмът и мощта на Уайлдър ще се окажат непреодолима пречка за сравнително неподвижния Джошуа, чийто брадичка той поставя под съмнение.

“ С оглед на това, което видях от представянето им в последните срещи, мисля, че Дионтей ще победи, „ каза Милър. “ И причината, поради която това ще се случи е, защото този див, луд човек, ще пусне в ход вятърните си мелници, и ако някой от тях ви нацели, ще бъдете наранен. А, Ай Джей не си движи главата. Той наистина е вдървен, не се справя много добре в защита, а не е голям контраудряч. Той беше удрян от момчетата, които са по-малки, по-ниски и по-бавни от Дионтей. Така че в момента аз давам известно предимство на Дионтей.

Дионтей изглежда природно голям – той има наистина атлетично телосложение, докато Джошуа прилича на дребен бодилбилдър. Но мускулите няма да помогнат на брадичката му, а Антъни вече е повалян в спаринг и е нараняван в битки. Дионтей също е бил нараняван, но само в спаринги, а не в истински битки. „

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua-1.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(129)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *