Джарел Милър не е впечатлен от Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър

Американският претендент в тежка категория Джарел Милър (28-0-1, 18 KOs) ще се завърна на ринга срещу френския боксьор Йоан Дюопа (37-4-0, 24 KO) на 28 април в „Барклис център“ . Битката ще бъде елиминаторна за титла на WBA в тежка категория.

След вчерашната си тренировка Милър сподели своето мнение за битката, както и за световните шампиони Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО).

“ Всеки съперник е труден. Йоан Дюопа е може би един от най-трудните опоненти в кариерата ми, но аз ще го нокаутирам. Ще мина през него като торнадо на 28 април „, каза Милър. “ Няма да сравнявам представянето си срещу Дюопа с това на Дионтай Уайлдър, защото знам какво ще направя и това ще изглежда грандиозно.

Аз съм поставен под # 3 в ранглистите на WBA, WBO и IBF, така че мога да се бия за световна титла възможно най-скоро, независимо дали това ще е срещу Антъни Джошуа или някой друг. Еди Хърн каза, че битката с Джошуа е възможна и бих искала да проведа тази битка след като победя Дюопа.

Не съм впечатлен от нищо, което правят Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, те все още не са се срещали с мен и докато това стане аз ще продължа да нокаутирам съперниците си. Радвам се, че Тайсън Фюри се върна, но ако се бие с мен, ще го нокаутирам, „ каза Милър.

https://fightnews.com/boxing/big-baby-mulholland05.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Иво Николов април 14, 2018 10:19 am  Отговор

    Милър явно е ял шоколадче Кума Лиса преди интервюто и се опитва да ръси смешка след смешка.Та като изключим смешките които не му се получават и тримата противници които споменава ще го счупят от бой.И Джошуа и Фюри и Уайлдър ще го бият без проблем.

  2. Митко април 14, 2018 1:55 pm  Отговор

    Е как бе тоя и Уайт са страшилищата във дивизията. Всеки бягал от тях. Само наш Пулев искаше да се бие и със двамата, но и двамата избягаха от него. 😀 Единия като усети, че ще има елиминация във случая кюфето Милър и реши да си организира бързо бой срещу Йоан Дюпоа, а другия бил сигурен, че ще нокаутира Пулев, но и до ден днешен се крие като мишка от него и говори за бой със Уайлдър. Всичко опира до финансови интереси, а Пулев е рискован съперник и затова го избягват. Сега федерацията ще изчака края на срещата Милър и Дюпоа и победителя ще играе срещу Пулев във елиминация. От друга страна пък Хърн иска да пуска дебелия на Джошуа и след една негова загуба никой няма да има интерес от такъв бой. Надявам се французина да го разкрие ако е във добра форма.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *