Джарел Милър: След като бия Джошуа, ще изведа майка му на среща

Американският претендент в тежка категория Джарел Милър обеща да нарани световният шампион на WBA (Супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Двамата най-вероятно ще проведат двубой през юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.Милър отдавна иска да се бие с Джошуа и ето какво каза в последното си участие по Sirius XM Boxing.

„Битката не е на 100% договорена,“- каза Милър. – Но очаквам с нетърпение да ударя „ЕйДжей“ в шибаната уста. Така че ще видим.

Бях се умълчал от известно време, трябваше да се погрижа за някои неща. Все още допускаме грешки. Но битката с „ЕйДжей“ е на преден план и в момента се опитваме да уточним последните детайли. Все още няма нищо официално, но мисля, че на 80 процента ще има мач. Нямам търпение.

Знам, че Антъни Джошуа иска да се боксира в Америка и мисля, че првеждането на тази битка в Щатите ще е от полза за бокса, особено за американския бокс. И както казах преди, очаквам с нетърпение момента, в който ще шокирам света. „ЕйДжей“ е силно надценен. И когато се срещне с някой наистина корав, гладен, свиреп боксьор като мен, той ще страда. Това ще бъде напълно различна битка от предишните му.

Вижте, наскоро изтече някакъв разговор на „ЕйДжей“, в който той казва, че ще дойде в Ню Йорк, за да се бие тук и това подлуди интернет. Надявам се, че сега ще запишете следното и ще го публикувате: След като бия „ЕйДжей“, ще изведа майка му на среща. Така че нека да изтече и този разговор. „

12 коментара

 1. Пламен февруари 5, 2019 11:57 am  Отговор

  Много ме дразнят просташки изказвания по адрес на семейството. Надявам се Джошуа да го нокаутира брутално!

 2. Иво февруари 5, 2019 12:24 pm  Отговор

  Като обявят боя на пресконференцията да видим къде ще стигне с говоренето на глупости все пак и в това има граници.

 3. Митко февруари 5, 2019 12:58 pm  Отговор

  Аз пък се кефя на Милър как се гаври със щангиста. Нека да има повече такива гаври. Милър започва психо атаки… Не виждам нищо обидно във това да излезе със майка му. Просто е някакъв тънък намек да го ядоса. Разчита да се открие повече така да не играе по план и да бъде разкрит със някой нокаут. Аз съм за Милър и ще се радвам да нокаутира тоя медиен балон.

 4. Пламен февруари 5, 2019 1:57 pm  Отговор

  Джошуа определено е добър боксьор, не е балон. това, че от бизнес гледна точка, за да му вдигнат цената от Мачруум се държат с него като с рокзвезда, която има хиляди капризи и изисквания, а той поддаде и се въприе за прекалено специален. Заради това той изгуби магнитичността си и започна да отблъсква. Алчността му повлия зле. Като боксьор обаче изобщо не може да се сравнява с Милър, на който ораторските му способности са като на каруцар.

 5. Пламен февруари 5, 2019 2:42 pm  Отговор

  Впрочем за дебюта си в Щатите, Джошуа и без друго ще излезе за нокаут. Това е, което ще впечатли публиката И Милър е идеален, той не разполага с единичен нокаутиращ удар, нито е по-бърз. Колкото повече ланка, толкова по-тежко ще падне

 6. Иво февруари 5, 2019 3:22 pm  Отговор

  Милър е забавен това ми харесва в него но тва с майката ми идва повече прашки чупене на челюсти чийсбургери там му е силата 🙂 Ще видим как ще отвръща Джошуа на провокациите освен Хърн ако пак не го моли да се държи прилично 🙂
  Милър е открит за десен крос ще изяде много би трябвало Джошуа да го нокаутира за 7 8 рунда но има визия на някой който може да яде много бой голяма глава дебел врат но това често е подвеждащо.

 7. Пламен февруари 5, 2019 4:00 pm  Отговор

  Може да го нарани по много начини и във всякаква дистанция. Милър е сравнително бавен и отворен за леви крошета дори ъперкъти.
  Очаквам да бъде хванат точно с ляво кроше и довършен с десен прав, или дълга серия

 8. ivan февруари 5, 2019 4:44 pm  Отговор

  какво да правят феновете нека поне да има нещо за четене ако продължават така промотърите алчни в един момент ще замяза като пулев по 1 мач на година

 9. Митко февруари 5, 2019 4:44 pm  Отговор

  Милър може да няма нокаутиращ удар, но работи със комбинации и обича да атакува тялото. Пресира постоянно. Няма да му се получи играта от дистанция на щангиста. Не вярвам Милър да изпитва страх или респект и да говори колкото да продаде мача. Щангиста ще се поддаде на провокацията и смятам че ще се млатят здраво, както първия му бой със Уайт…

  • Пламен февруари 5, 2019 5:13 pm  Отговор

   Митак, за да бъде победен Джошуа му трябва боксьор, който да го превъзхожда в някой аспекти. Милър, единственото, в което го превъзхожда са килограмите 🙂 Поне да му даваха някаква сила или взривност..
   Джошуа не се бие със стила на Владимир Кличко, който беше ефективен само от далечна дистанция и при скъсяване влизаше в клинч. Той може да се бие и в средна и в близка дистанция. Превъзхожда Милър и в скорост и в техника и в движение и в защита и в сила и в комбинации и в опит..
   Не мисля, че Антъни ще се втурне безразсъдно от началния гонг да търси нокаут, но след втория рунд ще вдигне темпото, ще го намери и довърши

 10. Lightning_boy февруари 5, 2019 4:52 pm  Отговор

  Изобщо не е интересен за гледане този дебелак. Никога не ми е било интересно нищо около него. За Джошуа е вярно, че много му вдигнаха акциите, но това е част от играта.
  Като се замислите и Кличко никой не го харесваше, защото той държеше 5 титли нали? Мен ме радваше сдържаността и културата, която показваше Кличко. Това беше наистина класа.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *