Джарел Милър: Победа на Джошуа ще ме доближи до двубой с него

Непобеденият американски претендент от тежка категория Джарел “ Голямото бебе “ Милър внимателно ще следи изявите на световният шампион на WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа в битката му срещу шампиона на WBO Джоузеф Паркър, която ще се проведе тази вечер пред 80 000 зрители на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Англия.

Очаква се при победа на Джошуа, той да направи дебют пред американската публика през лятото, като за негов съперник се спряга Джарел Милър.

“ Победа на Джошуа ще ме доближи с още една крачка до двубой с него и ще ми даде възможността за която работя през целия си живот, никой не заслужава това повече! Аз съм черния кон, който ще разтърси тази категория и ще даде на феновете онова, което искат да видят. „

“ Аз ще продължа да бъда тук и ще получа уважението, което заслужавам. В момента съм фокусиран върху предстоящата си битка на 28 април, когато ще добавя още една победа към рекорда си след като нокаутирам Йоан Дюопа, а след това “ Голямото бебе “ ще тръгне за короната си в тежка категория и да получи необходимото уважение. Светът ще научи името ми! , „ каза Милър.

Джарел Милър ще проведе следващият си двубой на 28 април в “ Барклис център “ в Бруклин срещу Йоан Дюопа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/jarrell-miller_3.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 коментара

  1. Гошо март 31, 2018 3:48 pm  Отговор

    Много кандидати станаха за Джошуа. Хърн нали каза, че Поветкин е следващия за тази година, Уайлдър, Бризийл/Пулев, евентуален реванш с Паркър.

  2. Митко март 31, 2018 4:06 pm  Отговор

    Хърн е педал и си говори празни приказки. Ако не назначат от федерацията защита на пояса срещу Поветкин такъв мач няма да има скоро, особено ако видим някой по бърз нокаут срещу Прайс което се и очаква. Ако Поветкин се представи по неубедително може и да видим такъв мач скоро. Руснака ще иска да се доказва и ще се раздаде на макс срещу Прайс, но ако помисли реално със главата така може да уплаши Хърн и да го избегнат докато не ги задължат от федерацията. От стратегическа гледна точка хубаво е Хърн и Джошуа да го подценят. Да си направи един спаринг..

  3. Владо март 31, 2018 7:16 pm  Отговор

    Говорите,глупосги!Джошуа досега не бяга от никой.След мача с Такам имаха 2 възможности.С Дионте и с Папкър.Все пак всичко е въпрос и на преговори.А и Еди представлява и Дилиан Уайт ,нормално е да иска да му уреди мач за титла и към момента най-логично е да се насочат към Дионте.В момента всеки се натиска да се бие с Джошуа,защото там са парите.И Паркър и Дионте напираха за мач,Пулев,Джералд Милър след днес и Поветкин и те ще напират за мач с него.И както се вика това ще са шампиони или главни претенденти.Ясно е ,че не може наведнъж с всички да се бие.А Дионте хем иска мач хем искаше 50 на 50 да дели.А като е сигурен в победата, защо не прие по-малък процент и ако бие после той щеше да прибира големите пари, но и той малко като Кобрата само на приказки го докарва .

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *