Джарел Милър: Джошуа получава подаръци още от аматьорите

Непобедения американски претендент в тежка категория Джарел Милър (20-0-1, 18 KO), бе домакин на обяд за медиите, на който обсъди предстоящият си дългоочакван 12-рундов двубой срещу френския боксьор Йоан Дюопа (37-4-0, 24 KО), който ще се проведе в Барклис Център, Бруклин.

Поставения под # 3 в ранглистите на WBA, WBO и IBF сподели мнението си за някой от големите битки в тежка категория, които се проведоха наскоро.

“ Водят се много дискусии за мои битки, които могат да се случат след 28 април, но ще продължа да се фокусирам върху предстоящата си среща срещу Йоам Дюпоа и няма да позвола на нищо да повлияе на подготовката ми. Разбира се, че бих искал да се бия с Антъни Джошуа, „ каза Милър.

“ Дионтей Уайлдър има страхотна ударна мощ, но Луис Ортиз беше твърде стар, за да се бие с него 12 рунда. Когато Уайлдър срещне млад и гладен бик като мен, всичко ще бъде различно за него.

Лукас Браун не искаше да бъде на ринга онази вечер, не беше готов и не беше в подходящата физическа форма. Дилиън Уайт не е свиреп нокаутьор, но той направи онова, което трябваше да направи, особено след като Браун дори не се опита да му се противопостави по- никакъв начин.

Заспах, гледайки битката между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър, децата ми се събудиха по-късно. Очевидно това не беше най-зрелищният двубой. Антъни не е толкова мощен, колкото си мисли, че е. Мисля, че Паркър спечели, но как може Джошуа да загуби в Англия по точки? .. Той винаги получава такива подаръци, още от аматьорите. Цялата му кариера е в Англия. Ела в Бруклин, Ейджей, ще ти покажа това онова. Битките с малки или стари хора няма да те тестват. Бий се с мен и аз ще ти отнема коланите. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/jarrell-miller%20(1)_6.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *