Джарел Милър: Джошуа получава подаръци още от аматьорите
Непобедения американски претендент в тежка категория Джарел Милър (20-0-1, 18 KO), бе домакин на обяд за медиите, на който обсъди предстоящият си дългоочакван 12-рундов двубой срещу френския боксьор Йоан Дюопа (37-4-0, 24 KО), който ще се проведе в Барклис Център, Бруклин.

Поставения под # 3 в ранглистите на WBA, WBO и IBF сподели мнението си за някой от големите битки в тежка категория, които се проведоха наскоро.“ Водят се много дискусии за мои битки, които могат да се случат след 28 април, но ще продължа да се фокусирам върху предстоящата си среща срещу Йоам Дюпоа и няма да позвола на нищо да повлияе на подготовката ми. Разбира се, че бих искал да се бия с Антъни Джошуа, „ каза Милър.

“ Дионтей Уайлдър има страхотна ударна мощ, но Луис Ортиз беше твърде стар, за да се бие с него 12 рунда. Когато Уайлдър срещне млад и гладен бик като мен, всичко ще бъде различно за него.

Лукас Браун не искаше да бъде на ринга онази вечер, не беше готов и не беше в подходящата физическа форма. Дилиън Уайт не е свиреп нокаутьор, но той направи онова, което трябваше да направи, особено след като Браун дори не се опита да му се противопостави по- никакъв начин.

Заспах, гледайки битката между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър, децата ми се събудиха по-късно. Очевидно това не беше най-зрелищният двубой. Антъни не е толкова мощен, колкото си мисли, че е. Мисля, че Паркър спечели, но как може Джошуа да загуби в Англия по точки? .. Той винаги получава такива подаръци, още от аматьорите. Цялата му кариера е в Англия. Ела в Бруклин, Ейджей, ще ти покажа това онова. Битките с малки или стари хора няма да те тестват. Бий се с мен и аз ще ти отнема коланите. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/jarrell-miller%20(1)_6.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *