Джарел Милър: Джошуа е никой в Щатите, ще го ударя в лицето
Американския претендент в тежка категория Джарел Милър няма търпение да се изправи на ринга срещу световния шампион на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO Антъни Джошуа.

Двамата боксьори се изправиха лице в лице миналия месец по- време на прескоференция на която си размениха обидни реплики и бяха разтървани от охраната.Джарел Милър се надява Антъни Джошуа да победи Александър Поветкин в предстоящия му двубой на 22 септември, така че те да се срещнат на ринга на „Уембли“ през април 2019 г.

Според Милър неговия стил на боксиране ще причини сериозни проблеми на Джошуа.

“ Да, определено той е основната ми цел в момента, „ каза Милър. “ Той не е свикнал на това. Той не е свикнал някой да се изправи и да го предизвика.

Може би той е популярен там във Великобритания, но тук той е никой. Той е просто е поредния човек, който искам да ударя в лицето. Той не е свикнал да бъде удрян от едър съперник като мен, който винаги върви напред и не отстъпва назад.

Той изпитва сериозни проблеми срещу по- ниски съперници. Аз съм по- нисък от него, но съм по- едър и нанасям повече удари от него. Харесван съм, защото никога не се отказвам и никога не приемам „не“ за отговор. Ако нашата битката се проведе- тогава го очаква дълга и неприятна вечер. Разбира се, че ще го нокаутирам, „ каза Милър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-miller%20(2).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *