Дерек Чисора: Никой не иска да гледа Уайт-Ортиз
Дерек Чисора очаква да проведе реванш с Дилиън Уайт на 22 декември.

Чисора спорно загуби от Уайт през 2016 г., в един от най- атрактивните срещи на годината.Техният промоутър Еди Хърн е готов отново да ги изправи един срещу друг на ринга.

Чисора иска реванш от миналата година.

“ Да, ще се опитаме да договорим този мач тази седмица, „ каза Дерек Чисора пред „Скай Спортс. “ Ще видим как ще се развият събитията, но искаме да проведем реванш на 22 декември. Мисля, че ще имаме по-подробна информация по този въпрос до края на уикенда. Все още не сме започнали преговори, но вярвам, че до петък или в края на този уикенд ще постигнем сделка. Никой не иска да види битка Уайт-Ортиз, не разбирам защо той говори за Луис Ортиз. Аз съм чичко- паричко. “

https://photo.boxingscene.com/uploads/chisora-whyte.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Митко октомври 13, 2018 12:37 am  Отговор

    Мен пък не ми се гледа Чисора срещу Уайт. Това тяхното не прилича на бокс, а на кръчмарски бой. Уайт все пак израсна след боя им. Взе да се боксира малко по умно не да хвърля просто някакви удари и да замахва като квартален бияч. Ако има такъв бой тоя път го слагам фаворит и вероятно ще се възползва от по добрите си габарити и ще обработва Чисора със леви прави. Няма да влиза толкова на размени и във близка дистанция като Такам защото Чисора може да го изненада. Кардиото на Чисора също е зле.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *