Дерек Чисора: Готов съм да се бия с Дилиън Уайт през юли

Бившият претендент за световната титла в тежка категория британеца Дерек Чисора ( 26 – 7, 18 КО ) е готов да проведе реванш със сънародника си Дилиън Уайт ( 20 – 1, 15 КО ), след като предстоящите мачове и на двамата бяха отменени.

Чисара трябваше да се изправи срещу Робърт Хелениу във Финландия на 27 май в реванш – а Уайт трябваше да се завърне седмица по-късно, на O2 Арена в Лондон, в битка срещу Мариуш Вах.

Уайт се оттегли от мача заради травма в крака, докато причините, които стоят зад анулирания двубой на Чисора не са съвсем ясни. Чисора загуби след спорно съдийско решение от Хелениус през 2011 г.

“ Искам този двубой. Но дали Дилиан Уайт иска да се бие?, „
каза Дерек. “ Вижте, истината е, че предишната битка беше страхотна. Наистина вярвам, че той не ме победи. Ако той излезе на ринга за втори двубой срещу мен, аз ще го унищожа. Друг вариант няма, аз ще го унищожа.

“ Битката с Робърт Хелейъс е отменена, но това няма значение, ние продължаваме напред “ ,
каза още Чисора. “ Тази среща няма да се проведе, така че, ние можем да обсъдим двубой с Дилиън Уайт. Аз съм във форма, той е във форма, трябва да го направим. Аз мога да се бия през юли. “

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *