Денис Лебедев се надява на двубой с Александър Усик

Денис Лебедев ще направи своето завръщане на ринга на 7 септември в Челябинск, Русия. Той се надява, че след това ще се изправи срещу абсолютния шампион в полутежка категория Александър Усик.

Според Лебедев WBA му е дала възможност да проведе 10-рундов двубой, без да загуби статута си на шампион в „отдих“ на WBA. Той също така намекна, че турският боксьор Хизни Алтинкая може да стане негов съперник на 7 септември.

“ Ако всичко се развие добре, след това ще се бия за титлата. Ако Александър Усик избере да остане в тполутежка категория и реши да защитава колана си и ние успеем да го убедим, тогава ще се бием. Той обедини всички колани, и за да ги запази, трябва да се бие с претендентите.

Аз съм шампион в отдих и мога да стана задължителен претендент. Но неговия екип сам ще избере какво да прави по-нататък. Ако успеем да му предложим условия, с които да се съгласи – ще се бия с него. Ако не ще намерим друга опция. Бйбут Шуменов ме предизвиква отдавна. Няма да завърша кариерата си, все още ще има интересни битки, „ каза Лебедев.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(127)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *