Денис Лебедев очаква битка с победителя от финала на WBSS Усик – Гасиев

Бившият световен шампион в полутежка категория Денис Лебедев (30-2, 22 КО) започна подготовка за битка срещу победителя от турнира Световни Боксови Суперсерии (WBSS), във финала на който ще се срещнат шампиона на WBC и WBO Александър Усик (14-0, 11 КО) и шампиона на WBA и IBF Мурат Гасиев (26-0, 19 KO).

“ В момента очаквам финала в турнира на WBSS, в който ще се срещнат Мурат Гасиев и Александър Усик. Според правилата на организациите, никой не може да бъде безспорен шампион, докато не се бие с мен, или ако някой от тях се откаже, WBA ще му отнема колана и аз ще го оспоря с друг претендент.

Тъй като става дума за колана на абсолютен шампион и боксьорите не се страхуват, ние ще намерим противник, единственият въпрос е цената и мястото на провеждане. Но сега трябва да свалям килограми. Станах по- силен, тежък и се движа по-бавно. Но тренирам от две седмици, влизам във форма.

Кой ще бъде победител в WBSS? Има две възможности: или Гасиев ще победи с нокаут, или Усик – по точки. И двамата са много технични боксьори, така че битката ще бъде интересна при всяко положение, „ каза Лебедев.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Iavor април 12, 2018 10:18 am  Отговор

    Който и да победи (аз мисля, че ще е Гасиев), ще победи, след това и Лебедев.
    Лебедев е много симпатичен боксьор, но, мисля, че отстъпва и на двамата.

  2. Васил април 12, 2018 10:36 am  Отговор

    Александър Усик ще спечели трофея Мохамед Али,в това няма ни най малко съмнение,просто Усик е друга класа,машина,няма такова животно като него,просто всичко му е ОК

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *