Денис Лебедев: Никой не може да стане абсолютен шампион без да се е бил с мен

Световния шампион в „отдих“ на WBA шампион в полутежка категория Денис Лебедев (30-2, 22 КО) в интервю за пресслужбата на промоутърската компания „Мир Бокса“ заяви, че е настроен за двубой срещу победителя в турнира Световни Боксови Суперсерии, който ще бъде излъчен в битката между шампиона на WBC и WBO Александър Усик (14-0, 11 KO) и шампиона на IBF и WBA Мурат Гасиев (25-0, 19 KO).

“ Вече казах, това не е тайна: правилата на Световната Боксова Асоциация, WBA, казват, че никой не може да стане абсолютен световен шампион, докато не се бие с мен. За съжаление не можах да участвам в квалификационните битки, но вече казах защо. Но сега чакаме края на турнира, а след това ще бъде въпрос организация, екипите: ще седнат на масата за преговори.

Сега качих малко излишни килограми … малко, меко казано. Но не станах по-слаб, станах по-корав, по-издръжлив. Единствено станах малко по- тромав поради наличната маса. Ние ще свалим килограми – ще станем по-бързи и по-силни. Ето защо, изчакайте малко. Засега нещо се пече, „ каза Лебедев.

Наскоро стана известно, че Денис Лебедев ще проведе междинен двубой в картата на двубоя Усик- Гасиев. Руският боксьор вече започна да сваля килограми.

https://xsport.ua/upload/news-photos-1/12-01-2018-cha/4235546577567.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Iavor април 18, 2018 9:30 am  Отговор

    И Усик и Гасиев ще го отнесат като Герамния – Бразилия на СП през 2014-та.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *