Дейна Уайт ще даде бонус на Джъстийн Киш, която се изпусна на турнира UFC 112

Президентът на UFC Дейна Уайт може би е дал на състезателката от UFC в категория сламка Джъстийн Киш ( 6 – 1 ММА ) дискретен бонус за неприятната си вечер миналата неделя.

В неделя, на турнира UFC Fight 112 в Оклахома Сити, Киш претърпя първата загуба в кариерата си в MMA. Не само, че за пръв път вкуси поражението, но Киш се изпусна по време на битката си.

По време на битката си с Фелис Хериг. Киш беше почти задушена, но показа изключителен характер и преодоля тежката ситуация, но останалата част от тялото й изгуби контрол.

В деня след битката, Уайт се е обадил на Киш, за да я провери как се чувства след първата си загуба.

“ Той ми се обади в деня след битката, за да провери как съм и за да се увери, че съм добре. Той разбра, че това, което се случи беше малко унизително, – каза Киш пред “ The Domenick Nati Show “ . – Той ми вдъхна малко кураж. Той каза: ‘ Ти се би адски добре. Хареса ми как се справи със ситуацията. ‘ Престоях на тъмно няколко часа.“

Киш също така каза, че Уайт може да й даде допълнителна компенсация за представянето й в неделя.

“ Другото хубаво нещо е, че Дейна ми намекна, че ще получа дискретен бонус, подарък за моето представяне, “ каза Киш. “ В UFC са много добри с даването на малки тайни бонуси, поне за мен. Не съм питала и не съм искала да знам колко ще бъде, така че ще видим. Ще разбера след няколко седмици. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *