Дейна Уайт твърди, че WWE няма да позволи на Брок Леснар да се бие в UFC

В един момент UFC искаше да организира супердвубой между Брок Леснар и Джон Джоунс, тъй като двамата бойци участваха в словесна престрелка в навечерието на турнира UFC 214, но сега президента на промоушъна Дейна Уайт изключва възможността за такъв мач.

“ Леснар има договор с WWE до август 2018 г. Кой знае какво може да се случи. Аз ще кажа така – не броя повече пилците си. Те не искат Брок отново се бие в UFC. Всеки си спомня историята с допинга, която навреди на всички „– каза Уайт.

Въпреки че все още няма ясна представа за бъдещето на Брок Леснар, ако боеца ​​не пожелае да поднови договора с WWE, той ще може да се върне в UFC. Въпреки това, срещата с Джон Джоунс едва ли е възможна в близко бъдеще, тъй като “ Кокала “ може да бъде лишен от състезателни права за дълго време заради положителната допинг – проба дадена в навечерието на двубоя му с Даниъл Кормие.

Въпреки че, според вицепрезидента на UFC Джеф Новицки, Джоунс може напълно да бъде оправдан, ако докаже, че източникът на забранената субстанция е продукт, извън зоната на риска.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(44)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *