Дейна Уайт към Люк Рокхолд: Насочи своето внимание на кариерата си като боец и супермодел и остави на нас организацията на мачове

Президента на UFC Дейна Уайт след турнира UFC 211 миналия уикенд заяви пред медиите, че един боец ​​трябва да си заслужи шампионския двубой и даде пример с Люк Рокхлд ( 15 – 3 ММА ) като боец, който изявява амбициите си, но не е постигнал нещо ново.

Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд отговори на Уайт в туитър.

“ Никога не съм казвал, че съм достоен за шампионски двубой. Аз казах, че ние, бойците в средна категория заслужаваме яснота относно планирането и достойни награди, за които можем да се бием – написа Рокхолд. – Един боец в UFC не трябва ли да заслужи правото да се бие за титлата? Кажи ми Джордж Сейнт Пиер как заслужи правото да се бие за титлата в средна категория? Помисли малко преди да си отваряш устата. “

На това изказване на Рокхолд Уайт отговори, обяснявайки причините за решението на компанията да организира битка между Сейнт Пиер и Биспинг.

“ Люк, аз обикновено не бих ти отговорил, но ще ти кажа, че Джордж никога не е губил шампионки колан по време на битка. Биспинг, Сейн Пиер и феновете искаха тази битка. Посвети времето си на своята кариера като боец ​​и супер-модел и остави на нас въпросите с организирането на боеве, „ – написа Уайт с социалната мрежа.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *