UFC анулира битката Майкъл Биспинг – Джордж Сейнт Пиер, Йоел Ромеро ще се бие за титлата

В началото на годината канадската ММА легенда и бивш властелин на UFC в полусредна категория Джордж Сейнт Пиер ( 25 – 2 ММА ) обяви, че подновява своята кариера, за да оспори короната на шампиона на UFC в средна категория Майкъл Биспинг ( 30 – 7 ММА ). В началото на миналия месец двубоят официално беше обявен, въпреки че не беше назначена дата и място за неговото провеждане.

Президента на UFC Дейна Уайт беше изключително категоричен, че битката ще се проведе през юли на турнира UFC 213 в Лас Вегас. Наскоро “ ДЖСП “ използва социалната мрежа, за да заяви, че ще бъде готов за двубоя срещу Биспинг след октомври.

Това не се понрави на Уайт, който каза за FOX Sports Australia, че срещата няма да се проведе, а Йоел Ромеро, който е на първа позиция в ранглистата, ще получи шанс да се бие за титлата:

“ Аз бях катализатора, който организира този двубой – проведохме пресконференция. Този двубой трябваше да се проведе през юли. Майкъл Бисинг ще трябва да защитава титлата си сега. Няма да чакаме “ ДЖСП “ –
каза Уайт. Джордж Сейнт Пиер се върна. Биспинг-и Сейнт Пиер – и двамата искаха този двубой. Помолихме Йоел да изчака. Той го направи. Но този двубой няма да се състои сега.

Не е необходимо на Ромеро да доказва, че заслужава да се бие за титлата. Той определено заслужава да се бие за титлата. Той е следващият наред – той е претендент номер 1. „

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 11, 2017 2:10 pm  Отговор

    Едно свястно нещо да направи тоя

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *