Дейна Уайт: Хабиб остава в UFC
Изглежда, че сегашният шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма да напусне промоушъна в скоро време. Президентът на UFC Дейна Уайт заяви пред TMZ Sports, че всичко между тях е наред.„Орелът“ заплаши да напусне организацията, когато Уайт заяви, че неговият тренировъчен партньор Зубайра Тухугов, ще бъде уволнен след като той нахлу в октагона и удари Конър Макгрегър. Всъщност, битката му срещу Артьом Лобов, която трябваше да се проведе на 27 октомври 2018 г., беше отменена и Майкъл Джонсън зае неговото място.

Въпреки че Уайт не е доволен от сбиването след турнира UFC 229, той разбира защо емоциите на Хабиб са взели връх над него през онази вечер.

“ Всичко е наред. Ние сме в добри отношения с Хабиб. Не знам кой ще бъде неговият следващ противник, все още не сме го обсъждали. Нека човекът да се наслади на победата, а след това ще решим този въпрос.

Наистина всичко е наред между нас. Определено той беше леко разстроен и ядосан. Бойците са много емоционални, а тази битка беше емоционална за него. В крайна сметка Хабиб е страхотен човек и винаги сме имали чудесни взаимотношения с него.

Хабиб остава в UFC. Какво ще се случи с Тухугов? Не съм на 100 % сигурен за неговото бъдеще при нас, „ каза Уайт пред TMZ Sports.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *