Дейна Уайт: Турнира UFC 214 продаде 1 млн. PPV събития. Страхотно е, че Джон Джоунс се върна
Джон Джоунс триумфално се завърна в октагона, нокаутирайки шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие. Разбира се, турнира UFC 214, който се проведе в Анахайм, беше излъчен в Щатите по системата PPV. По този начин вчера Джоунс успя да си върне не само шампионския пояс, но и званието крал на предварително предплатените събития тъй като предаването е било закупено от повече от един милион зрители. Тази информация съобщи президента UFC Дейна Уайт на заключителната пресконференция.„Днес е голяма вечер, ние продадохме над един милион PPV събития. Това беше един от най-добрите ни турнири. Да, наистина е страхотно, че Джоунс се върна.“ – каза Уайт.

Всички знаят за обтегнатите отношения между Джон Джоунс и Дейна Уайт, но многото пари могат да ви помогнат по-бързо да забравят старите си проблеми. В действителност, PPV продажбите се оказаха силни не само заради основното събитие.

На турнира UFC 214 картата беше отлична – включвайки три шампионски боя. В допълнение към Джоунс и Кормие, за шампионския колан се биха Крис Киборга и Тоня Евинджърг и Тайрън Удли и Демиан Мая. Но не може да се отрече, че публиката бе фокусирана върху завръщането на Джоунс и опита на Кормие да се реваншира за поражението в първата битка.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *