Дейна Уайт: Ронда Раузи беше нашият Майк Тайсън
Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро участва в първия епизод на предаването “ Bite the Mic ” водено от неговия приятел и бивш световен шампион по бокс Майк Тайсън. По време на епизода, Уайт беше помолен пред самия Тайсън да отговори на въпроса кой боец е оказал най- силно въздействие върху ММА, сравнимо с онова, което “ Железния Майк “ направи в бокса.Някои фенове може би са помислили, че отговорът на този въпрос ще бъде настоящият шампион на UFC в лека категория Конър Макгрегър, който планира да се срещне с Флойд Мейуедър в боксово двубой по-късно този месец в Лас Вегас, Невада.

Но Уайт не мисли, че Макгрегър е този човек. Вместо това той назова името на Ронда Раузи. Що се отнася до причината, поради която мисли, че е Раузи, той заяви че Макгрегър се различава от Тайсън, тъй като той провежда словесна конфронтация нещо, което не беше правено от Тайсън.

“ Нашият Тайсън беше Ронда Раузи. Ронда имаше тази аура на непобедимост, каквато никога не бяхме виждали преди. Ето защо всички наричаха Ронда нашия Майк Тайсън, защото тя беше най- доминантната спортистка на планетата. Конър Макгрегър е различен. Конър е съвсем различен от Тайсън – той води вербална престрелка със съперника, избира рунда в който ще победи, „
каза Уайт.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *