Дейна Уайт: Повече няма да организирам двубой между Фъргюсън и Нурмагомедов

UFC четири пъти се опитаха да организират двубой между Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов, но всички тези опити се оказаха неуспешни, тъй като постоянно възникваше някаква непредвидена ситуация под формата на контузия или проблеми с теглото, какъвто бе в случая с руснака преди турнира UFC 209 в Лас Вегас Вегас.

Изглежда, че тази безкрайна сага е изщотила ръководството на компанията и президента на UFC Дейна Уайт открито обяви, че повече няма да се опитва да организира битка между Тони и Хабиб.

“ По дяволите, не. Аз никога няма да организирам тази битка. Достатъчно. В момента, в който Нурмагомедов и Холоуей нанесат първия удар в октагона, останалите титли ще загубят значение. Който и да спечели тази битка ще стане шампион на UFC в лека категория. Ще видим, какво ще се случи с Конър Макгрегър през следващите няколко месеца.

Знам, че той проявява интерес да се завърне през септември. Конър не е човек, който може да бъде хвърлен в последния момент в битка. За да популяризирате събитие с участието на Макгрегър, трябва да имате достатъчно време. Мисля, че Конър може да се върне още през септември и битка срещу някой от тези двамата, „ каза Уайт.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *