Дейна Уайт: На бойците, които няма да участват на UFC 223 заради дейвстията на Макгрегър ще им бъде заплатено

Президента на UFC Дейна Уайт заяви, че бойците засегнати от неправомерните действия на Конър Макгрегър и неговия антураж в Barclays Center, ще получат парично обезщетение. Това се отнася за Майкъл Киеза и Рей Борг, които трябваше да се срещнат съответно с Антъни Петис и Брандън Морено.

“ Те ще получат пари. На тези момчета ще им бъде платено и аз съм сигурен, че те ще се срещнат отново с Конър Макгрегър в съда. Той докосна кариерата им и посегна на средствата им за издръжка, за времето, което те отделиха за се подготвят. На Конър му предстои да извървя дълъг път, той ще понесе материални и лични отговорности, „ каза Уайт.

На 5 април Конър Макгрегър, придружен от членове на неговия екип нападнаха автобуса, в който имаше няколко от участниците в предстоящият турнир UFC 223 в Бруклин. В резултат на тези действия Майкъл Киеза и Рей Борг претърпяха травми, които им попречиха да участват в планираните им битки.

Самият Макгрегър още същия ден, доброволно се предаде на нюйоркската полиция, която веднага започна разследване на инцидента. Ирландският боец е обвинен в няколко обвинения, включително организиране на бунт, нанасяне на имуществени вреди и нанасяне на средни телесни повреди.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *