Дейна Уайт: Макгрегър иска Мейуедър да подпише с UFC


Презеидента на UFC Дейна Уайт коментира евентуалното подписване с боксовата легенда Флойд Мейуедър младши (50-0, 27 КО).

“ Не знам дали Флойд иска да премине в MMA, предстои ни да разберем. Очевидно е, че той проявява интерес и видяхте какво се случи предишният път, когато нашите интереси съвпаднаха. Мисля, че Конор иска това.

Разбира се, Мейуедър е много талантлив, но никой не може да се научи да се бие за шест – осем седмици. Това ще отнеме години.

Той е дефанзивен майстор в бокса, прави всички тези трикове, но когато някой му влезе два пъти в краката и падне върху главата му, той няма да може да се защити от това.

В битка с Конър, най-лошото нещо за Флойд ще бъдат ударите с крака, не е необходимо да се притеснява за борбата. Конър има отлични умения в събмишъна, но няма да му се налага да се справя с това – само ударите с крака, а Флойд, разбира се, никога не е ритан в главата,
„каза Уайт.

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/hIWycSFcviS9oF.EKAcbsw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9NzUwO2g9Mzcw/http://media.zenfs.com/en_US/Sports/MMAWeekly/Dana-White-Conor-Floyd-UFC-213-Post-02-750x370-1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *