Дейна Уайт: Конър Макгрегър иска да проведе два мача през тази година

Президентът на UFC Дейна Уайт отговори на въпрос относно срещата между Флойд Мейуедър младши ( 49 – 0, 26 КО ) и Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) и изглежда очерта приблизителен срок на преговорите.

“ Смятам да разговарам с екипа на Макгрегър до края на седмицата и след това ще направя същото с екипа на Мейуедър. Ако наистина се разберем във всички тези срокове, срещата може да се осъществи. Но, отново, ние трябва тепърва да преговаряме. Няма гаранция, че това ще се случи.

Имахме дата, която беше нашата цел. Аз не виждах големи битки, които могат да се проведат близо до тази дата. Но след това те обявиха Канело – Головкин, а това е голям двубой. Битка, за която аз ще си купя билет. Така че, да, животът не чака никой, ние трябваше да се задвижим по-бързо, да напреднем в преговорите, и това е по наша вина.


Мисля, че шансовете да се разберем с Макгрегър, са доста добри. Надявам се, че в понеделник ще започна преговори с екипа на Мейуедър. Аз просто не мога да продължа да се занимавам с това, трябва да се погрижа за моите работи, да се съсредоточа върху други неща, които се случват в момента. Конър иска да се бие. Иска да се срещне с Флойд, да проведе две битки през тази година, така че ние трябва да видим как ще се развият нещата, „
– каза Уайт.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *