Дейна Уайт: Има издадена заповед за ареста на Конър Макгрегър

Президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че има издадена заповед за ареста на Конър Макгрегър, след неприятен инцидент в Барклис център в Бруклин.

“ За ареста на Конър Макгрегър е издадена заповед. Полицията го търси в момента. Той не може да напуска Ню Йорк след тази заповед. Макгрегър си създаде сериозни проблеми, „ каза Уайт.

Представители на полицейското управление в Ню Йорк потвърдиха, че в момента се разследва инцидента, засягащ Макгрегър и екипа му.

Според Уайт, Макгрегър се е появил в Барклис център без предупреждение. Той е щурмувал автобуса, в който е имало пътници, той е бил бесен и е искал да се срещне с Хабиб Нурмагомедов, който нападна приятеля на Макгрегър, Артьом Лобов онзи ден.

“ Макгрегър и екипът му са хвърляли всякакви предмети по автобуса, счупили са поне два прозореца. Майкъл Киеза по време на погрома е получил прорезни рани по лицето от счупеното стъкло и е откаран в болница.

Това, което се случи днес, е истинска лудост. Конър и около 20 човека от екипа на MacLife, бяха тук, организираха истинско меле. Слезли са в подземния паркинг и са атакували автобуса, в който е имало бойци, и са започна да замерват с всякакви подръчни средства рейса.

Майкъл Киеза е в много лошо състояние, счупените стъкла са го ударили в лицето. Той е получил прорезни рани по главата и лицето. Роза Намаюнас, е в паника, беше много разстроена от случващото се и се върна в хотела. Един от нашите охранители е счупил пръсти на ръката си.

Това, което се случи днес, е много сериозен инцидент. Аз дори не знам до какво може да доведе всичко това. Последствията ще бъдат много сериозни, „ каза Уайт.

https://fightnews.info/img/pages/36840_resize(602-602-4).jpg

strong>Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Гошо април 6, 2018 12:27 pm  Отговор

    Този само преиграва – стресирани и уплашени бойци, джихадисти, припаднали треньори.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *