Дейвид Хей предупреди Паркър, че ще срещне „истинско чудовище“ в лицето на Джошуа

Дейвид Хей заяви, че Джоузеф Паркър изглежда „хладнокръвен и спокоен“ , но предупреди новозеландеца, че ще срещне „истинско чудовище“ в лицето на Антъни Джошуа.

Бившият световен шампион в две теглови категория позволи на Паркър да използва залата му в Лондон, за да се подготви за днешната си среща срещу Джошуа.

“ Видях Джоузеф Паркър в тренировъчния лагер как се подготвя за предстоящата голяма, голяма вечер. Той е хладнокръвен, спокоен, съсредоточен. Изглежда в добра физическа форма. Неговия отбор изглежда уверен. Всичко е наред, зад кулисите Паркър изглежда спокоен и уверен в способностите си. Аз очаквам много, много добра битка, “ – каза Хей.

“ Всеки има идеи, всеки е сигурен, че има ключ към победата над Антъни Джошуа, но всеки, който се е опитал да го победи, завършва в безсъзнание. Двадесет победи и двадесет нокаута и всеки противник, изправящ се срещу него мисли, че има ключът към победата: ‘ Той не може да носи на удар, или съм твърде бърз, той е твърде бавен ‘ …

Всеки има свои собствени причини да вярва защо може да победи Джошуа, включително Владимир Кличко, който се надяваше да направи това за сметка на опита си.


Лесно да се каже това отвън, но когато сте там, на ринга, Антъни Джошуа е абсолютно чудовище. Реалността е такава, че когато Джошуа започне да удря в лицето, всичко се развива много бързо. „

https://fightnews.info/img/pages/36306_resize(602-602-4).jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров




2 коментара

  1. бандит март 31, 2018 9:15 pm  Отговор

    Сериозна подкрепа за Джошуа.

  2. Митко март 31, 2018 10:27 pm  Отговор

    Не съм видял Джошуа да има някой подобен нокаут да прати във безсъзнание противника. Хей преувеличава. Джошуа не е кой знае какъв нокаутьор. Хвърля повече удари за да ги събаря. От там и доста енергия заминава и грохва. Не вярвам да нокаутира Паркър, освен ако съдията него нокаутира вместо него. Това все пак е шампионски двубой и ако му подарят пак някакъв измислен нокаут ще стане за резил вече.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *