Дейвид Хей иска Джо Джойс да се бие за титлата на Великобритания или на Британската общност

Олимпийския сребърен медалист от Рио Де Жанейро през 2016 г. Джо Джойс дебютира в професионалния бокс с победа с технически нокаут над Йън Люисън в осмия рунд. Ставайки професионалист на 32 години, което е относително зряла възраст, Джойс се присъедини към равностойната британска тежка категория и пред него могат да се открият редица опции за битки, което отчасти обяснява бързото развитие на неговата кариера с така необичайния дебютен двубой срещу толкова опитен боксьор като Люисън. Промоутъра на Джойс, Дейвид Хей иска неговият боксьор да проведе следващия си мач на 17 декември в картата на неговия реванш срещу Тони Белю.

“ Определено за Джо Джойс, това беше добра проверка
“ , каза Хей след двубоя за Метро. “ Неговият съперник беше дошъл за победа, но това показва на хората колко много вярвам в уменията на Джо Джойс, организирайки му тази среща. Ние предложихме на Сам Секстън да защитава титлата си на Великобритания срещу Джо в следващия си двубой. Предложихме му най- големият хонорар в кариерата му. Но все още не сме получили отговор от него. Предложихме на Дейв Алън шансът да се бие тази вечер, но той отказа, за да проведе реванш с Ленрой Томас за титлата на Британската общност следващата седмица.

Но някой от двамата може да се бие с Джо в картата на моят двубой през декември, затова се надяваме, че някой от тях ще приеме. Преди седмица ни казаха, че ще ми отговорят до два дни. Ще ги потърсим отново. Ще им направим сериозни оферти. Ние вече им предложихме добри пари, надявайки се, че те ще проявят смелост. Секстън току- що спечели британската титла. Джо притежава куража, за да проведе с някой съперник във втората си професионална битка 12 рунда.

Същото нещо се отнася и за победителя в двубоя между Алън и Ленрой Томас. Алън отказа шанса да се бие сега. Той е запознат с уменията на Джо. Двамата имат спаринги. Той е усетил неговата мощ. Но ако сте шампион на Британската общност, трябва да се биете с всички съперници. Може би, той иска да получи повече пари, за да се бие с Джо. Те не искат да се бият с Джо. Просто погледнете калибъра на съперниците им. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(71)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *