Дейвид Хей: Лявото кроше на Белю може да бъде основното му оръжие срещу Усик
Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей обрисува каква стратегия трябва да използва Тони Белю в предстоящата си битка срещу „безспорния“ шампион в полутежка категория Александър Усик.

Тази вечер на „Манчестър Арена“ в Манчестър.Усик ще защитава титлите си на WBA ( супер ), WBO, WBC и IBF в полутежка категория срещу Белю.Според Хей Белю трябва да използва лявото си кроше, за да надделее над Усик.

“ Боксирайки се от далечна дистанция срещу някой, който е толкова технически надарен, колкото Усик, може да е погрешна стратегия за Белю, „ каза Хей пред „Скай Спортс“.

Необходимо е Тони Белю да вкара тежки контраудари, да достигне до Усик, да хване Усик когато го доближава. Определено смятам, че уменията на Белю да контраатакува са силно подценявани. Аз самия се озовах на платнището няколко пъти, защото може би подцених бързите му контри.

Усик винаги е бил много труден и хитър боксьор за намиране. Определено той има уменията да направи много неприятна вечерта за Тони. Но лявото кроше на Тони може да бъде основното му оръжие. Ако Тони пласира лявото си кроше в главата или тялото на Усик, той напълно може да прмени хода на битката, “ каза Хей.

https://photo.boxingscene.com/uploads/bellew-haye-rematch%20(26).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *