Дейвид Прайс се надява на реванш със Сергей Кузмин
Британският претендент в тежка категория Дейвид Прайс не гледа зад гърба на бъдещия съперник Том Литъл, но признава, че ще се радва да проведе реванш със руснака Сергей Кузмин.

Прайс ще се върне на ринга срещу Литъл на 22 декември на „02 Арена“ в Лондон, Англия в картата на реванша между Дилиън Уайт и Дерек Чисора.Дейвид Прайс се оттегли след края на четвъртия рунд в битката срещу Кузмин през септември.

“ С Том сме приятели, ще продължим да бъдем такива, но това е бокс, ще заложим всичко, когато излезем на ринга. Това ще бъде страхотна битка, „ каза Прайс.

“ Проведох интензивен курс на физиотерапия за бицепса, имах късмет, че не се беше скъсал напълно. Работихме върху възстановяването ми и имам късмет, че мога спокойно да работя с ръката си и да проведе двубой тази година.

Срещата с Кузмин беше след кратко предизвестие и не всичко се разви по най-добрия начин. Но срещата вече е в миналото и се наслаждавам на тренировките. Очаквам с нетърпение да се върна на ринга и да се върна на победния път. Участие в битка в голяма гала-вечер е нещо страхотно, но трябва да побеждавате в спорта. Аз загубих три от последните си четири двубоя, така че отново трябва да усетя вкуса на победата.

Бих искал да се срещна с Кузмин още веднъж, защото вярвам, че с правилната подготовка мога да обърна всичко с главата надолу. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/price-kuzmin-weights%20(1).jpg
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *