Дейвид Прайс: Ще изляза тежко въоръжен срещу Сергей Кузмин
Дейвид Прайс е въодушевен от предстоящия си двубой срещу Сергей Кузмин. Двамата ще се срещнат на ринга в подгряващата карта на срещата между световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа и Александър Поветкин, която ще се проведе на 22 септември на „Уембли“ в Лондон, Англия.

“ Това наистина е страхотно. Радвам се, че ще бъда част от такова грандиозно събитие. Невероятно е, когато сте част от голяма боксова гала-вечер.Организирахме нашата битка малко късно, но аз се подготвях и провеждах спаринги за битка в Белфаст и 10 дни ще са ми напълно достатъчни, за да изляза на ринга тежко въоръжен.

Отново получих добра възможност и се надявам, че ще получа сериозна подкрепа. Бях голям аутсайдер в битката срещу Поветкин. Не знам много за Кузмин, но той е много сериозен боксьор ​​и неговият план е да постави моето име в своя рекорд с победи.

Но аз съм бананова кора за всяка боксова надежда. На ринга, ще се опитам да използвам опита си и ще видя реакцията на феновете. Ще изляза на ринга и ще го победя, „ – каза Прайс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/david-price.-1jpg.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *