Дейвид Прайс: Отново се влюбих в бокса

Бившият шампион на Британската общност и Великобритания в тежка категория Дейвид Прайс е твърдо решен да се върне на ринга въпреки поражението си от Александър Поветкин и да завоюва Евройската титла.

Британския боксьор беше нокаутиран от бившия световен шампион Александър Поветкин на 31 март на „Принсапилити стейдиъм“ , но той е уверен, че преоткритата му любов към бокса ще му помогне да посигне по- големи успехи.

“ Лявото кроше влезе толкова чисто в брадичката на Поветкин, че ако рефера не беше отброил нокдаун, бих могъл да развия атаката си преди да удари гонга за край на рунда. Тази малка разлика можеше да наклони везните в моя полза.

Въпреки че не е приятно някой да гледа как го нокаутират, нямах нищо против да го направя веднага след битката, когато отидох зад кулисите. Дълго време не исках да гледам как Еркан Тепер ме нокаутира, но израствам като човек.

Ако един боксьор се откаже, просто защото е нокаутиран, тогава той наистина ли е боксьор? Нокаута е част от бокса и е нещо, което трябва да приемете.

Развълнуван съм да се върна на ринга. Нямам търпение. Обикновено прекарвам известно време далеч от бокса след битка, но този път бих искал да се върна веднага на ринга. Отново се влюбих в бокса.

Наистина искам да изкажа огромна „благодарност“ за подкрепата, която получих преди, по време и след битката. Тя напълно върна моята вяра в бокса като спорт.

Въпреки че загубих и бях нокаутиран, доказах, че мога да бъда равностоен на най- добрите. Преди битката казах, че ще продължа напред независимо какво ще се случи, приемам позитивното и тръгвам за европейската титла, „ каза Прайси пред British Boxing News.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 коментара

 1. ludmil април 13, 2018 4:02 pm  Отговор

  Харесвам Прайс. Проблемът при него е издръжливостта. В тежка категория, всеки които получи чист удар ще бъде нокаутиран. А Прайс може да нокаутира всеки. Така че трябва да оправи кардиото и да си върне самочувствието. Дано да успее.

 2. Бандит април 13, 2018 4:39 pm  Отговор

  И аз го подкрепям и искам да гледам още мачове с негово участие. Дано да му потръгне малко.

 3. Ivan април 13, 2018 5:58 pm  Отговор

  Беше много статичен.Една крачка назад му трябваше.Стоеше на едно место и никакво движение с краката и реакции. Муден ,дървен.
  Само че е подкрепян от всички ,няма много да му помогне . Както бях писал,-след толкова нокаути не можеш да скачаш направо на Поветкин. Трябваше да почнат от 0. (Чували)
  Както Кобрата след нокаута

 4. Никола април 13, 2018 9:40 pm  Отговор

  Най голямата му грешка е 4е приема близката дистанциа и се оставя да стигат до него,а не движи с краката най-добре е да се откаже много е армотизиран ве4е

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *