Дейвид Прайс: Няма нищо срамно в загубата, искам да направя изявление
Британския претендент в тежка категория Дейвид Прайс (21-4, 18 KO) ще се завърне на боксовия ринг срещу бразилеца Рафаел Зумбано Лов (39-15-1, 32 KO) на 16 септември в осем рундов двубой на Echo Arena в Ливърпул.


“ Очаквам с нетърпение да направя изявление, “
каза 34-годишния Прайс.Предстоящият съперник на Прайс 36-годишния бразилец Лов измина пълната дистанция срещу реномирани боксьори Шанън Бригс и Анди Руиз младши, но беше нокаутиран от Александър Устинов за 126 секунди и в седмия рунд от Кристиан Хамер.

“ Знам, че Рафаел се е бил с известни боксьори и срещу някой от тях е изминал пълната дистанция. Така че той, според мен, е доста хитър и издръжлив. Но аз трябва да победя.

Няколко пъти се опитвах да стигна до световно ниво, но не успях. След неотдавнашното ми поражение, аз пофлиртувах с идеята, че е време да се оттегля от бокса. Но в това няма нищо срамно. Загубата не е краят. Идеята е да започна да побеждавам отново с надеждата да получа шампионски двубой, “ – каза Прайс.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. ludmil август 10, 2017 2:54 am  Отговор

    Харесвам Прайс, в моята класа за мощ, след оттеглянето на Влад заема 1- ва позиция:))))) При него проблемът е, че няма издържливост. Не колкото брадичката, колкото това, че никога не е в добра кондиция и не може да се защитава.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *