Девин Хейни, Рубен Вила, Франк Санчес с поредни победи
В основното събитие на „StageWorks“ в Шривпорт, Луизиана, САЩ американската надежда в лека категория (до 61,2 кг) Девин Хейни (21-0, 13 KO) постигна убедителна победа над южноафриканеца Ксолисани Ендонгени (25-1, 13 KO) с единодушно съдийско решение. Не се получи равностойна битка. Хейни спечели почти всеки от десетте рунда, като той изпрати Ендонгени в нокдаун във втория рунд.Въпреки това африканецът се завърна в битката и дори направи доста добър трети рунд. Хейни принуди Ендонгени да влезе в режим на оцеляване. В 7-ия рунд Ендонеги намери Хейни в тялото и го притисна на въжетата, където го намери в главата два пъти, но американеца се окопити и взе инициативата. В последните рундове Хейни бе твърдо решен да спечели предсрочно, но не му достигна ударна мощ. В крайна сметка Девин Хейни победи с резултат 100-89, 100-89 и 99-90.

Американската надежда в категория перо (до 57,2 кг) Рубен Вия (15-0, 5 КО) лесно победи колумбиеца Рубен Сервера (10-1, 9 КО). Едностранният мач завърши с единодушно решение: резултата бе 80-72, 80-72 и 80-72 в полза на американеца.

Кубинският боксьор в тежка категория (над 90,7 кг) Франк Санчес (11-0, 9 КО) нокаутира американеца Уили Джейк младши (8-2-1, 2 KO) във втория рунд. Около 15 минути отне на специалистите да отстранят техническият проблем с ринга, който възникна между 1-вия и 2-рия рунд на битката между Санчес и Джейк. Но веднага след като битката бе подновена, кубинецът се нахвърли върху съперника си и го нокаутира в последните секунди на първия рунд. Първо Санчес нарани Джейк с десен овърхенд, след което го довърши с още няколко удара.


1 Коментар

  1. Иво януари 12, 2019 2:08 pm  Отговор

    Снощи се чудих дали да остана да го видя Хейни уж бил голям талант но се отказах. Не че ще стане ама ще е забавно да го пуснат на Тиофимо Лопез.
    Тоя кубинец на снимката си в боксрек изглежда 40г минимум

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *