Дарън Тил: Аз съм в този спорт, за да стана легенда

Британският боец на UFC в полусредна категория Дарън Тил коментира последното изказване на бъдещия си съперник Стивън Томпсън, който в интервю за The MMA Hour заяви, че изобщо не е впечатлен от уменията на Тил.

“ Видях това, казва Дарън пред MMA Fighting.. – Наистина не мисля, че това беше Стивън Томпсън, когато го слушах. Обикновено той изглежда като добър, почтителен човек, когато говори за опонентите си. Защо той говори за мен така? Дали е разстроен, че трябва да се бие с мен? Наистина не мисля, че това беше истинският Стивън Томпсън.

Ще бъде забавно за мен … и може би ще бъде интересно и за него. Ще влезем в октагона и ще се опитаме да се убием. Въз основа на казаното от него, не мисля, че той знае какви са феновете от Ливърпул. Искам да се бия с най- добрите. Аз не съм тук, за да печеля пари, а да печеля колани. Аз съм в този спорт, за да стана легенда и да стана най-великият боец ​​за всички времена. Никой няма да ме спре пред феновете от родния ми град. Знам, че 27 май ще бъде успешна дата за мен. „

Срещата между Дарън Тил и Стивън Томпсън ще оглави турнира UFC Fight Night 130, който ще се проведе на 27 май в Ливърпул, Англия.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *