Дани Гарсия нокаутира Брандън Риос

Mandalay Bay, Лас Вегас, Невада, САЩ. Бившият световен шампион Дани Гарсия (34-1, 20 КО) очаквано нокаутира бившият шампион Брендън Риос(34-4-1, 25 КО), като по- този начин се превърна в задължителен претендент на шампиона на WBC в полусредна категория ( до 66, 7 кг ) Кийт Търман.

Темпото в срещата беше задавано от Риос, който още от самото начало тръгна напред. Той нанасяше удари и се защитаваше добре, докато Гарсия отговаряше с комбинация от по два удара, както в главата, така и в тялото.

В 4 и 5- тия рунд, за Риос започна да става непосилно да държи съперника си на въжетата и бе разтърсван от контраатаките на съперника си. Тази удари не спряха Риос, но изглеждаха впечатляващи.

В шестия рунд, Риос стана още по-активен, пласира повече удари от Гарсия. Американеца от мексикански произход продължаваше да бъде по- агресивен на ринга.

В седмия рунд, Гарсия добре спазваше дистанция и нанасяше точни удари. Той продължи да бъде по- точен и в 8- ия рунд. Риос изглеждаше уморен, и започна да отстъпва на съперника си в бързината и остротата на атаките.

В 9-тия рунд Гарсия пласира перфектен удар с дясната ръка в брадичката на Риос, който го повали на платнището. Риос успя да се изправи, но рефера реши да прекрати двубоя. В крайна сметка Гарсия записа победа с технически нокаут в 9- тия рунд.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/garcia-rios-weights%20(14).jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(84)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *