Даниъл Кормие ще защитава титлата си в тежка категория срещу Дерик Люис
Турнира UFC 230, който ще се проведе на 3 ноември в Ню Йорк в легендарната арена на „Медисън Скуеър Гардън“, се сдоби с основно събитие.В главната атракция на вечерта, шампионът на UFC в две теглови категории Даниъл Кормие ще направи първа защита на своята титла в тежка категория срещу Дерик Люис.

Феновете на смесените бойни изкуства очакваха, че в следващата си битка Кормие ще се бие с Брок Леснар, който обаче все още не може да се върне в октагона. Кандидатурата на Дерик Люис изглежда логична, защото в момента той се предстая отлично, а в последните си двубои победи бойци от първата петица в ранглистата на UFC в тежка категория – Франсис Нгану и Александър Волков.

Даниъл Кормие, който притежава титлите в лека тежка и тежка категория в момента се счита за най-добрият боец, без значение от тегловата категория. В последния си мач той успя да нокаутира шампиона на UFC в тежка категория Стипе Миочич, като по този начин стана едновременно шампион в две теглови категории.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Гошо октомври 10, 2018 7:59 pm  Отговор

    На Люис последният му мач беше в събота и излиза след по-малко от месец, ама то без това и две години да има няма да е готов за Кормие.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *