Даниъл Кормие с трогателна история за срещата на дъщеря му с Дерик Люис след турнира UFC 230
http://admin.allboxing.ru/sites/default/files/styles/news_page_illustrate/public/daniel-cormier-kids-ufc-230-ap1_1.jpg?itok=REh37uJP

Шампионът на UFC в две теглови категории Даниъл Кормие в интервю пред MMAjunkie разказа трогателна история за това какво е почувствала дъщеря му когато е срещнала Дерик Люис.Кормие победи Люис чрез събмишън във втория рунд на турнира UFC 230, който се проведе миналата седмица.

“ Мисля, че децата ми обичат битките. Те обичат вълнението на арената. Те присъстваха на последните ми три битки. Харесва им това, но те не харесват другата страна. Например като дъщеря ми. Тя се е намирала в зоната за пресконференции, очаквайки ме да изляза, когато Дерик се е появил там. Те са били много близо. Съпругата ми ми каза, че дъщеря ми е погледнала към Дерик, който е стоял с наведена глава. И дъщеря ми казала на майка си: „Мамо, много ми е мъчно за Дерик. Той изглежда разстроен.“ И така те видяха другата страна. Не мисля, че на дъщеря ми й хареса това. Тя е много чувствителна. Не мисля, че ще искат баща им да се бие отново. Защото те ме видяха от другата страна, когато загубих от Джоунс, така че те познават възходът и падението в тази игра, „ каза Кормие.

https://b.fssta.com/uploads/2018/11/cormier.vresize.1200.630.high.80.jpeg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *