Даниъл Кормие към Джон Джоунс: Подпиши шибания договор

Двубоят между шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие (19-1 ММА) и Джон Джоунс (22-1 ММА) все още не е обявен официално, Кормие не губи надежда, че ще отмъсти за единственото си поражение на UFC 214.

“ Хей, Джон, използвай това и няма да е необходимо да се притенсяваш от USADA. Подпиши този шибан договор! Аз ще бъда в Анахайм, така че го направи. Пази носа си, съжалявам, исках кажа, ръцете. Пази ги чисти два и половина месеца, човече. Моля те най- приятелски. Умолявам те, аз искам да се споразумеем и да ти върна дължимото, „ написа Кормие в Инстаграм.

Джоунс отговори в обичайния си стил – той се нарече шампион на UFC в лека тежка категория, и получи подкрепата в това от личния си фризьор, който не се притесни да сподели мненеито си за Даниъл Кормие:

“ Ще размажа теб и твоя дебел фризьор “ – отговори новия злодей в UFC. “ За какво въобще говориш? Шампиона е тук? Шампиона сега седи на фотьойл в Лос Анджелис. Той загуби титлата си, когато прегази бременна жена и даде положителна допинг – проба. Ти не си шампион! Подпиши шибания договор! Достатъчно туитове! „

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *